Embleem Bevrijdingsfeest

Bevrijdingsfeest Schijnvliegveld de Kiek

Bevrijdingsfeest Schijnvliegveld de Kiek

Samen vieren en beleven!

In het kader van 80 jaar bevrijding en het 5 jarig bestaan van herbeleving Schijnvliegveld de Kiek organiseren De Vrienden van de Kiek een tweedaags bevrijdingsfeest op Schijnvliegveld de Kiek.  We gaan de brug slaan tussen het heden en verleden waarbij er van alles te zien en te beleven valt. Het programma is bedoelt voor jong en oud en de entree is gratis! Het exacte programma wordt later bekend gemaakt. Er worden demonstraties gegeven van diverse organisaties en er is re-enactment aanwezig. We zijn met diverse lokale en landelijke organisaties bezig om een informatiemarkt te houden en we gaan zorgen dat zowel oude als nieuwe tijden beleefd kunnen worden op de grond en in de lucht. Wat dit allemaal is, zal in de loop van de tijd duidelijk worden. Het belooft weer een uniek weekend te worden met diverse spectaculaire onderdelen.

 

 

Zaterdag 26 oktober in ieder geval re-enactment, informatiemarkt, diverse demonstraties en de onthulling van een monument voor de neergecraste Vicker Wellington bommenwerpen.

Zondat 27 oktober bevrijdingsconcert, reenactment en diverse activiteiten.

Kinderen aan het spelen op het Schijnvliegveld de Kiek

Aankomende tijd zal het programma steeds duidelijker worden. Wil je een bijdrage doen, als sponsor, re-enactment, veteranen stichting/ vereniging, etc…. dan mail naar het volgende mail adres:

info@schijnvliegvelddekiek.nl

Vermeld in het kort, wie, wat, waar, wanneer, hoe, etc…

Wil je meer weten over Schijnvliegveld de Kiek, dan klik hier!

 

Samenvatting:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *