Stichting Onbekende Helden Agenda WoV

Stichting Onbekende Helden | Mindfulness

Stichting Onbekende Helden | Mindfulness

Wanneer

12/10/2023    
10:00 - 15:30

Waar

Nederlands Veteraneninstituut
Willem van Lanschotlaan 1, Doorn, 3941 XV

Evenement type

Vind je het moeilijk met je gedachten in het nu te blijven? Wil je leren omgaan met stress en angst? Dan is onze mindfulness workshop iets voor jou. Je leert je beter te ontspannen en concentreren. Je leert met je gedachten in het nu te zijn.

Tussen stimulus en respons bestaat een korte tijd. In die tijd vormt zich onze vaak) automatische reactie. Met het trainen van mindfulness verlengen we deze korte tijdspanne, waardoor meer ruimte ontstaat om een bewust antwoord te geven.

Mindfulness traint in het leren geven van een bewust en passend antwoord door het trainen van gerichte aandacht in het huidige moment, zonder gelijk te
oordelen. Je leert beter omgaan met stress en werkdruk. Alleen op die manier kunnen we opmerken wat er gebeurt, waar we ons mogelijk tegen verzetten en waar we ons aan vastklampen. Als we deze tweestrijd kunnen (en durven) loslaten, ontstaat er meer mentale vrijheid, energie, veerkracht en balans.

Stichting Onbekende Helden - Mindfulness Agenda WoVVoor: veteranen, militairen
Aantal (nog) beschikbare plaatsen: klik hier
Kosten voor de workshop(s) bedragen: Gratis

De workshop worden gegeven op het NL Veteraneninstituut in Doorn en zijn inclusief koffie en thee. De koffie/thee staan klaar vanaf 09.45 uur. We starten om 10.00 uur en sluiten af tussen 15.00 en 15.30 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur kun je lunchen, op eigen kosten, in het restaurant van het NL-VI. Maar voel je ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.

Stichting Onbekende Helden
Telefoon: 0880 300 150
E-mail: info@onbekendehelden.nl
Website: https://onbekendehelden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *