Veteraneninloop Oirschot is maandelijkse bijeenkomst, logo van gemeente, echos en veteraan, te vinden in agenda van WoV

Veteranen Inloop Oirschot & Omstreken

Veteranen Inloop Oirschot & Omstreken

Wanneer

16/10/2024    
15:00 - 21:00

Waar

ECHOS Home Oirschot
Eindhovensedijk 33, Oirschot, noord brabant, 5688 GN

Evenement type

Maandelijkse veteranenbijeenkomst, Veteranen Inloop Oirschot & Omstreken

Elke derde woensdag van de maand, vanaf 15:00 uur tot het einde van de dag, nodigen we alle veteranen en hun partners uit voor een warme en gezellige bijeenkomst. Tussen 17:00 en 18:00 uur schuiven we samen aan tafel voor een smakelijke maaltijd.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat jullie je helemaal thuis voelen. Bij aankomst krijgen jullie een warm welkom met een verse kop koffie of thee, helemaal gratis. Voor alle andere drankjes hanteren we speciale gereduceerde tarieven, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van de avond.

Onze ontmoetingsplek bevindt zich op een toegankelijke locatie, namelijk Echos Home Oirschot, recht tegenover de kazerne:
Eindhovensedijk 33
5688 GN Oirschot

Bovendien willen we graag benadrukken dat er tijdens deze bijeenkomsten altijd Nuldelijns Veteranen Ondersteuning aanwezig is. Ons team van experts staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, te luisteren naar persoonlijke verhalen en hulp te bieden waar nodig. We zijn er om jullie te ondersteunen, niet alleen als veteranen, maar als waardevolle individuen.

Als je meer informatie wilt of vragen hebt over deze bijeenkomsten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde contactpersoon:

Eric Bovelander
E-mail: vio.oirschot@gmail.com

We kijken ernaar uit om jullie elke maand te verwelkomen en samen speciale momenten te creëren.
Samen vormen we een sterke en ondersteunende gemeenschap van veteranen en hun partners.

Maandelijkse veteranenbijeenkomst, Veteranen Inloop Oirschot & Omstreken
In de agenda van World of Veterans vind je de toekomstige bijeenkomsten. WoV is niet verantwoordelijk voor aangepaste momenten van de activiteiten, bij twijfel mail bovengenoemde contactpersoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *