Koninklijke Marechaussee Veteranendag Agenda World of Veterans Binnenhof

Veteranendag Koninklijke Marechaussee

Veteranendag Koninklijke Marechaussee

Wanneer

07/10/2023    
09:30 - 14:00

Waar

Koning Willem III kazerne
Frankenlaan 70, Apeldoorn, 7312 TG

Evenement type

Veteranendag Koninklijke Marechaussee 2023 op Koning Willem III Kazerne

Datum: Zaterdag 7 oktober 2023

Bij de Koning Willem III kazerne vindt op zaterdag 7 oktober 2023 de Veteranendag KMar plaats, een dag waarop al onze veteranen samenkomen.
Het maakt niet uit of u jong of oud bent, postactief of nog in dienst – deze dag draait om het delen van herinneringen en het vertellen van verhalen.

Thema: “Veteraan en Thuisfront”

Dit jaar staat de Veteranendag in het teken van “Veteraan en Thuisfront”. Militairen die op uitzending gaan, ervaren talloze indrukken. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor de impact die deze ervaringen hebben op de thuissituatie. Dit thema zal duidelijk terugkomen, vooral in de verhalen van de veteranen en hun meegereisde thuisfront.

Praktische informatie

Inloop: De inloop voor de Veteranendag begint om 09:30 uur.
Vervoer: Er rijdt een pendelbus tussen de kazerne en Centraal Station Apeldoorn. De laatste bus naar het station vertrekt om 14:30 uur.
Houd onze website in de gaten voor het volledige programma, uitnodigingen en andere belangrijke updates betreffende deze bijzondere dag.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de Veteranendag Koninklijke Marechaussee 2023 en samen herinneringen te delen en te eren.

Aanmelden via de volgende link: Mijn NLVi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *