ECHOS Home Havelte

Echos home, more than food
ECHOS Home Havelte

Locatie

Johannes Postweg 5
Darp
7973 JB

Volgende activiteit

Geen komende evenementen

Welkom bij ECHOS home Havelte!

ECHOS home Havelte ligt aan de toegangsweg richting de Joh. Postkazerne in Darp (Havelte), en aan de rand van het prachtige natuurgebied “Holtingerveld” met zijn prachtige heidevelden, hunebedden en schaapskudde. Voor de inwendige mens hebben we lunch- en dinergerechten en wisselende menu’s. Maar heeft u iets bijzonders te vieren, dan behoort een receptie, een buffet of barbecue ook tot de mogelijkheden. Ook hebben we voldoende gelegenheid tot ontspanning. Gratis wifi, tv en/of films kijken, of gewoon even helemaal niks, het kan allemaal.

Daarnaast beschikken wij over 3 volledig ingerichte vergaderruimtes, dus mocht u daar naar op zoek zijn, neem contact op.

Net als bij alle andere vestigingen van ECHOS kunnen wij uw dienstverlatingsbijeenkomt rechtstreeks declareren bij Defensie.

Ook ECHOS home Havelte maakt deel uit van het netwerk van Veteranenontmoetingscentra en daarom is er altijd een opgeleide nuldelijnszorgondersteuner aanwezig. Ook hebben we iedere eerste donderdagavond van de maand een speciale Veteraneninloop waarbij we een daghap serveren. Uiteraard zijn veteranen altijd welkom, ook buiten de inloopavond om.

Informatie over Echos Home Havelte klik hier!
Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 20.00 uur
Vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur
Eerste donderdag van de maand: Veteraneninloop van 15.00 – 20.00

0521 – 34 12 97
06-21985940
havelte@echos.nl

Echos Home Havelte voor events | Veteranen | Militairen | Thuisfront

Aankomende Evenementen

Geen evenementen op deze locatie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *