ECHOS Home Oirschot

Echos home, more than food
ECHOS Home Oirschot

Locatie

Eindhovensedijk 33
Oirschot
noord brabant
5688 GN

Volgende activiteit

Locatie foto Echos Home Oirschot - WoVWelkom bij ECHOS home Oirschot!
Tussen Oirschot en Eindhoven vindt u ECHOS home Oirschot, tegenover de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne. Dit ECHOS home opende haar deuren in 1954 en is door de jaren heen een gezellige huiskamer en thuis geweest voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Even kletsen, een spelletje doen of televisie kijken, het kon toen en kan anno nu, nog steeds allemaal. Mede door de gunstige ligging ten opzichte van de A58 is dit gastvrije en zonnige ECHOS home een fijne plek om te vertoeven.
Niet alleen militairen en veteranen zijn van harte welkom maar ook als burger kunt u altijd bij ons terecht. Het motto is “niets moet en alles mag”. Door zijn uitstekende keuken, is ECHOS home Oirschot een prima locatie voor uw lunch of diner maar u kunt bij ons ook terecht voor vergaderingen, feesten en partijen.
Ook bij ECHOS home Oirschot kunnen wij bijvoorbeeld uw dienstverlatingsbijeenkomst of vergaderarrangement rechtstreeks declareren bij Defensie.
Net als bij alle andere ECHOS homes maakt deze locatie ook deel uit van het netwerk van Veteranenontmoetingscentra en is er daarom altijd een opgeleide nuldelijnszorgondersteuner aanwezig voor veteranen.
Loopt gerust eens binnen voor een kopje koffie of een praatje, de deur staat altijd open.
Informatie over Echos Home Oirschot klik hier!
Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 8.00 t/m 22.00 uur
Vrijdag van 8.00 t/m 14.00 uur
Derde woensdag van de maand: Veteraneninloop van 15.00 – 21.30
040 – 290 45 15
06-24445721
oirschot@echos.nl

Echos voor events | Veteranen | Militairen | Thuisfront

Aankomende Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *