ECHOS home Schaarsbergen

Echos home, more than food
ECHOS home Schaarsbergen

Locatie

Deelenseweg 28
Schaarsbergen
6816 TS

Volgende activiteit

Echos Home Schaarsbergen  voor veteranen, militairen en het thuisfront.

Deze vestiging opende in maart 1958 haar deuren onder de naam PMT (Protestants Militair Tehuis). Door de jaren heen een plek voor militairen, veteranen en hun thuisfront die in een huiselijke sfeer wilden genieten van een kop koffie, lunch, warme maaltijd, filmavond of soms alleen een goed gesprek. Het huidige ECHOS home is er nog steeds voor die groepen, maar is ook vrij toegankelijk voor burgers, andere geüniformeerden, particulieren en bedrijven.

Er zijn diverse vergadermogelijkheden met een op maat gesneden arrangement van koffie met iets lekkers tot afsluitend buffet. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden, ook in het weekend, voor het houden van reünies, feestjes& partijen.
Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers of manager, we kunnen een arrangement aanpassen aan uw wensen. Onze slogan “Nee bestaat niet” zorgt altijd voor de juiste oplossing.

Ook bij onze vestiging kunnen we uw vergaderarrangement of dienstverlatingsbijeenkomst rechtstreeks declareren bij Defensie.
Net als alle ECHOS homes maakt deze locatie ook deel uit van het netwerk van Veteranen ontmoetingscentra en is er daarom altijd een opgeleide nuldelijnszorgondersteuner aanwezig.
Van harte welkom voor een kop koffie, voor een kennismakingsgesprek of een bezoekje aan onze vesting in Schaarsbergen.

Echos Home Schaarsbergen activiteiten
Meer info vind je op:  Ontmoeten, ontspannen, ontzorgen, ondersteunen | ECHOS HOMES
Je vindt hier ook de Speciale opmeetmomenten Veteranentenue in de agenda van World of Veterans

Aankomende Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *