Het Zwijnshoofd

Voorkant van het Zwijnshoofd te Bergen op Zoom, Agenda WoV
Het Zwijnshoofd

Locatie

Moeregrebstraat 18
Bergen op Zoom
4611 JC

Volgende activiteit

Geen komende evenementen

Wat is eigenlijk een Vestzaktheater?

Een Vestzaktheater is een klein theater dat plaats biedt aan zo’n honderdvijftig tot tweehonderd mensen. In Bergen op Zoom was al jaren behoefte aan zo’n ruimte. Café Het Zwijnshoofd biedt plaats aan talloze verenigingen, die zich begeven op het gebied van muziek en toneel. Buiten het feit dat ze door de week in de ruimtes kunnen repeteren bestaat er nu de mogelijkheid in het Vestzaktheater op te treden.

Wat kan er allemaal in het Zwijnshoofd?

Het Zwijnshoofd Vestzaktheater is door de gemeente Bergen op Zoom officieel aangewezen als trouw locatie. Dit biedt dan ook een fantastische mogelijkheid om zowel de huwelijksvoltrekking als een receptie en/of het feest op één locatie te doen. De zaal kan vanzelfsprekend geheel aan de wensen van het bruidspaar worden aangepast om zo de perfecte sfeer te creëren voor een prachtige ceremonie. Ook foto locaties zijn er in de buurt legio te vinden! Stadspaleis Het Markiezenhof ligt aan het einde van de straat waar Het Zwijnshoofd staat. Het stadspark en de bosrijke omgeving bieden ook talloze mogelijkheden. Het Zwijnshoofd biedt een passende ruimte voor elk feestelijk moment van de trouwdag. Denk bijvoorbeeld een intiem diner of buffet met familie in de ”Grote Kamer” een sfeervolle receptie in het café en aansluitend een feest met al uw gasten in de theaterzaal met een DJ. of een live band.

In Het Zwijnshoofd kunt u altijd terecht voor uw activiteit. Of het nu een feestje, vergadering, training, scholing, workshop, tentoonstelling, toneeluitvoering, concert of een bruiloft betreft, we staan klaar om alles in goede banen te leiden en uw activiteit tot een succes te maken.

Wij hebben een grote zaal die met een schuifwand kan worden verkleind en uitermate geschikt is voor toneelvoorstellingen. Door de prima akoestiek behoort ook een concert of zanguitvoering tot de mogelijkheden.

Het Zwijnshoofd Vestzaktheater – Moeregrebstraat 18 – 4611 JC Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-234301 e-mail: hetzwijnshoofd@gmail.com
https://www.hetzwijnshoofd.nl/

Aankomende Evenementen

Geen evenementen op deze locatie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *