MIJN BOEK, voor Leven in jouw gewenste situatie

Gewenste situatie

Gewenste situatie

Shop hier de producten van Gewenste situatie

Visie & Missie

Mijn Boek voorkant kaft Te verkrijgen bij World of Veterans CommunityWil je dit ook? LEVEN IN JOUW GEWENSTE SITUATIE

Succesvolle mensen herkennen zich in de denkwijze van Berend. Net als Berend hebben zij zich vaak verwonderd waarom anderen zo moeilijk doen, terwijl het leven zo mooi kan zijn. Op verzoek van velen, hebben Berend & Diana zijn denkwijze nu eenvoudig beschreven in ‘MIJN BOEK’ voor Leven in jouw gewenste situatie. Daarin beschrijven zij de denkwijze die 1% van de bevolking die 99% van het kapitaal bezit, elk moment en overal in hu leven succesvol toepast.

Gewenst situatie heeft MIJN BOEK in meerdere talen uitgebracht. Op dit moment zijn alleen de fysieke versie van de Nederlandse, Engelse en Turkse versie verkrijgbaar. Thuisfront Diana heeft de denkwijze van Veteraan Berend opgeschreven en vertaald naar een niveau elk mens kan lezen en begrijpen.

Ons aanbod

DE VETERAAN EN THUISFRONT / De Schrijvers Berend Smit Veteraan (1961 – 2023) Winkler Prins    Als kleine jongen was hij al nieuwsgierig en stelde iedereen ‘waarom’ en ‘hoe’ vragen. Vanaf zijn vijfde jaar las ik thuis de Winkler Prins Encyclopedie. Zijn kennis was breed ontwikkeld; gemiddeld (snel-)las hij zo’n 100 (e-)boeken per jaar over o.a. kwantumfysica, psychologie, filosofie, theologie, neuroplasticiteit en nanotechnologie. Zijn loopbaan   Naast zijn uitzending in Libanon heeft hij in zijn loopbaan als International Troubleshooter gewerkt voor internationale bedrijven en organisaties. Hiervoor had hij o.a. 10 jaar in de USA gewoond. In het verleden had hij over de wereld op verschillende podia gestaan om te vertellen over zijn denkwijze. Hij had met vele bekende mensen gewerkt, maar dit is allemaal niet zo belangrijk. Volgens zijn denkwijze zijn zijn successen van nu en uit het verleden, niet van toepassing op het door jou ontvangen van jouw gewenste situatie en jouw succes. Over Mijn Boek: “Mijn denkwijze is simpel; ik denk vanuit de gewenste situatie, vanuit het einde, alsof het al zo is. Deze denkwijze en de achterliggende theorie staat nu beschreven, zodat als jij Mijn Boek leest, jou gewenste situatie kan ontvangen.” Diana Polder Thuisfront (1966) Op zoek      Voordat ik Berend ontmoette, was ik altijd op zoek naar diezelfde staat van zijn die ik zo sterk als kind ervoer. Net als Berend, was ook ik een nieuwsgierig kind en haalde elke week stapels interessante boeken bij de bibliotheek. Na het schrijven van Mijn Boek is voor mij duidelijk geworden dat ik als kind mijn wereld creëerde en ontving. Hoe en waarom     Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de wet van aantrekking en kwantumfysica, maar vond daarin niet alle antwoorden op mijn vragen. Tijdens het schrijven van Mijn Boek heb ik (tot vervelens toe 😉 aan Berend álle ‘hoe’ en ‘waarom’ vragen gesteld, met de gedachte ‘Als ík het begrijp, begrijpt iedereen het’! Door bij het schrijven de denkwijze uit te drukken in eenvoudige taal, is ‘Mijn Boek’ een boek geworden voor iedereen! Over Mijn Boek: “Eigenlijk is deze denkwijze zó verrassend simpel. Je hoeft hiervoor niets te doen, je bént het al. Dit was voor mij de grootste eye-opener bij het schrijven van Mijn Boek. Als mens maken wij het leven uitermate gecompliceerd, terwijl Leven vanuit Het Bewustzijn in essentie kinderlijk eenvoudig is.” Mijn Boek, foto van de schrijvers, Berend Smit Veteraan en Diana Polder Thuisfront.

Hier bevinden zich verschillende video’s waarin Berend vertelt over de denkwijze en inhoud van MIJN BOEK. Daaronder staan een aantal video’s die als referentie genoemd zijn in MIJN BOEK.

VIDEO’S genoemd in MIJN BOEK als inspiratiebron

Hierna kun je verschillende video’s bekijken die vermeld staan als achtergrondinfo in MIJN BOEK.

GEWENSTE SITUATIE in het bedrijfsleven.