Stoer Bracelets

Stoer Bracelets

Shop hier de producten
van Stoer Bracelets

Visie & Missie

Stoer Bracelets Te verkrijgen bij World of Veterans CommunityOntdek de wereld van Stoer Bracelets: Waar kwaliteit en betekenis samenkomen.

HUN PASSIE

In 2014, tijdens een reis naar Bali, besloten Thuisfront Citty en Veteraan Edwin hun eigen bedrijf op te richten: Stoer Bracelets. Gedreven door hun liefde voor hoogwaardige armbanden, brengen zij unieke stukken tot leven. De zilveren en leren armbanden worden op maat gemaakt in hun zilverfabriek, met aandacht voor vakmanschap en tegen een eerlijke prijs.

STOER IN HET HART

>Bij Stoer Bracelets draait het niet alleen om het creëren van prachtige armbanden, maar ook om het maken van een verschil. Een groot deel van hun paracord en zeiltouw armbanden wordt vervaardigd door mensen met een beperking, die in dagbestedingen of vanuit huis werken. Door hen een kans te bieden, omarmen zij maatschappelijk verantwoord ondernemen als kernwaarde van hun bedrijf. Elke paracord armband wordt met zorg en toewijding handgemaakt door mensen met een licht verstandelijke beperking, die streven naar een zelfstandig leven. Dit geeft elke armband een uniek verhaal en een bijzondere betekenis.

BIJZONDERE ARMBANDEN, SPECIAAL VOOR JOU

Bij Stoer Bracelets geloven ze in maatwerk. Ze houden geen grote voorraden aan, zodat ze hun zilveren armbanden betaalbaar kunnen houden. Of je nu een standaardmaat nodig hebt of een unieke afmeting, zij passen zich aan jouw wensen aan. Het kost tijd en toewijding om een zilveren armband te maken, maar het resultaat is een uniek sieraad dat speciaal voor jou is gemaakt. Met Stoer Bracelets draag je niet alleen een armband, maar ook een verhaal. Ontdek hun collectie en vind het perfecte stuk dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Ons aanbod

De veteraan

Edwin van Sambeek: Zijn eigen ervaring als Marinier in Bosnië in 1997 heeft hem gevormd. Nu, als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, is hij toegewijd aan het ondersteunen van anderen. Met trots presenteren ze hun defensie-lijn armbanden, een eerbetoon aan zijn militaire achtergrond.