Veteraan en organisaties sponsoren

Veteranen en organisaties sponsoren

“World of Veterans zet zich actief in voor het verbinden van veteranen, militairen en hun thuisfront en voor het vergroten van hun onderlinge zichtbaarheid. Onze focus ligt op het ondersteunen van organisaties die zich richten op veteranen, militairen, het thuisfront en ondernemende veteranen, militairen en thuisfront, met een sterke nadruk op onze WoV Community.

Een belangrijke bron van steun komt voort uit de opbrengsten van de verkoop van Veteranentenues. Veteranentenue.nl is een onderdeel van World of Veterans. Een deel van de uitbetaalde commissie wordt zowel direct als indirect gesponsord aan de veteraan, via organisaties die hen ondersteunen en het platform van de WoV-community. Dit betekent dat elke aankoop in onze winkel en bij Veteranentenue.nl bijdraagt aan de ondersteuning en zichtbaarheid van organisaties gericht op of door veteranen, militairen en het thuisfront. Onze steun is dus rechtstreeks verbonden met de steun van onze gewaardeerde klanten.

World of Veterans Community
Dit platform zal organisaties helpen zichtbaarder te worden en ondersteuning bieden bij het genereren van hun eigen inkomsten. Deze organisaties omvatten verenigingen, stichtingen, ondernemende veteranen, -militairen en -thuisfront. Een van de mogelijkheden is om deel uit te maken van de WoV-shop, waar iedereen samenkomt en elkaar ondersteunt.

World of Veterans heeft gedoneerd aan organisatie en direct aan veteranen zelf. Bovendien maakt het ondersteunen van initiatieven van veteranen, militairen en het thuisfront om producten op de markt te brengen deel uit van onze sponsoring. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Medaillehouder Veteraan en Luchtmobiel.

Organisatie:
Veterans for Animals:
– 2021: Donatie voor de aanschaf van gereedschap.
– 2022: Persoonlijke inzet bij klussen en evenementen, evenals bijdragen aan polo’s en vesten.
– 2023: Kleding, polo’s en vesten.

Direct aan de veteraan:
Gratis verzending
Doordat de veteraan zichzelf valideert in haar/ zijn account, dan weten wij zeker dat we rechtstreeks aan de veteraan sponsoren.

Van de uitbetaalde commissies zal World of Veterans zelf bepalen waar en hoe deze verdeeld zullen worden.”