Veteranenpak

Veteranenpak_Dames_donkerblauw_met_batons
Veteranenpak met batons
Veteranenpak met groot model decoratie
Veteranenpak met groot model decoratie

Erkenning door herkenning
Aan de buitenzijde kun je het veteranenpak herkennen aan de knoopsgaten van de mouwen. Aan elke zijde is 1 knoopsgat geaccentueerd door de nationale kleur van Nederland. Tevens is dit knoopsgat niet gesloten.
Aan de onderkant van de kraag mag de veteraan zijn/haar missie of lijfspreuk laten borduren. De binnenvoering mag ook zelf worden uitgekozen. Met een speciale veteranen etiket. Alle letters en stiksels/accenten zijn, zoals de twee knoopsgaten, in oranje, onze nationale kleur.

Veteranenpak_Knoopsgat_oranje_worldofveterans.com-veteranentenue
Oranje accent bij knoopsgat, herkenning
Veteranenpak_kraag_missie_oranje_worldofveterans.com-veteranentenue
Onderkant kraag eigen missie
Veteranenpak_binnenvoering_naam_oranje_donker_blauw_worldofveterans.com-veteranentenue
Eigen gekozen binnenvoering met tekst

Kan je als actief dienend veteraan veteranentenue aanschaffen?
Ben je actief dienend landmacht militair en heb je de status veteraan dan mag je altijd het veteranenpak aanschaffen.
Mocht je nog niet aangemeld zijn bij het Veteraneninstituut dan klik hier voor het aanvragen van het veteranenpak. Ben je wel aangemeld dan volg de reguliere procedure.

Meer dan alleen een veteranentenue

Het mooie van dit veteranentenue is dat het op meerdere gelegenheden gedragen kan worden. Een bespreking of informeel feestje kan bijvoorbeeld prima in het colbert met spijkerbroek. Het volledige pak bijvoorbeeld als trouwpak of andere formele gelegenheden.

Trouwpak, pak best-man, veteranenpak

Aanschaffen van veteranentenue
Door het invullen van onderstaand validatie status veteraan geef je toestemming om jouw gegevens te laten controleren bij het Veteraneninstituut. Na controle op de status veteraan word je automatisch doorverwezen naar het aanmeldformulier. Hier vermeld je alle gevraagde gegevens en dien je de aanvraag in. Vervolgens wordt je krijgsmachtdeel gecontroleerd bij het Veteraneninstituut. Deze gegevens worden doorgestuurd naar de firma Rick Moorman | House of men.
Het team van Rick Moorman zorgt voor het vervolg inclusief de betaling. Zij nemen contact met je op om een opmeet afspraak in te plannen en nodigen je uit om naar de winkel te komen.

Veteranenpak_uitkiezen_binnenvoering_veteranentenue.nl
Uitkiezen van binnenvoering
Aanmeten van jouw veteranenpak
Aanmeten van jouw veteranenpak


Tijdens de afspraak wordt het veteranenpak aangemeten en worden de persoonlijke items uitgekozen. De verwachting is dat tussen de 4 en 6 weken het team contact zal opnemen om een afspraak te maken wanneer het pak opgehaald kan worden.

Traditionele veteranentenue

Wil je toch de traditionele veteranentenue, dan verwijs ik je naar de Veteranenshop.nl .
Onder traditionele veteranentenue wordt verstaan grijze broek met donker blauwe of zwart colbert. Naast het veteranenpak worden beiden tenues gezien als veteranentenue tijdens officiƫle gelegenheden.
Zolang de voorraad strekt is de traditionele veteranentenue te verkrijgen in de Veteranenshop.nl Ook voor schoenen, overhemden, riemen en stropdassen kan je hier terecht.

Traditionele Veteranentenue

Aanvragen
Let op de volgende uitzonderingen voor het aanvragen van het veteranenpak:
1) Ben je actief dienend veteraan, klik hier.
2) Ben je postactief veteraan en woon je in het buitenland, klik hier.

Validatie Veteraan

Vul onderstaande verplichte gegevens in tbv validatie bij het Veteraneninstituut