4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 31 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

maatpak veteranen

Rated 4 out of 5
30 augustus 2021

mooi pak zit perfect alleen nog geen overhemden baret stropdas e.n.z komt later kan het pak dus niet dragen op reünie erg jammer .
moet toch sneller kunnen machine werkt niet zo snel dus druppeltje olie er op.

Super

Rated 5 out of 5
23 augustus 2021

Als een geoliede machine…met grote zorg

Perfect geregeld

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Simpele aanvraag procedure, snelle reactie voor een afspraak van House of men. Alle aandacht bij het aanmeten en passen van het pak. Chapeau!!!

Wat een waardering!!

Rated 5 out of 5
17 augustus 2021

Wat een mooi initiatief! Bij Moorman Ik ben werkelijk met alle egard behandeld. Zeer correct en professioneel personeel! Blij dat Veteranen (eindelijk) alle aandacht krijgen die zij verdienen!

Prima geregeld

Rated 5 out of 5
13 augustus 2021

Heb me aangemeld en krijg netjes een bevestiging inclusief mail adres waar je terecht kunt voor vragen. Nu wachten op de oproep van Moorman.

Een onverwacht (Veteranen Tenue) genoegen

Rated 5 out of 5
13 augustus 2021

Er ploft een brief op de mat! Het veteranentenue is het onderwerp. Ja, ja daar heb ik al vaker van gehoord is mijn eerste reactie. De oubollige grijze broek en het jasje in 300 tinten blauw. Dit lijkt geheel anders te zijn, Rick Moorman en zijn team hebben werkelijk een geheel nieuw en verfrissend concept ontwikkeld. Je hoeft bovendien geen wiskunde gestudeerd te hebben om te begrijpen dat dit wel een heel bijzondere deal is. Een maatpak voor € 95!! En dus ingeschreven en op bezoek bij “House of Men”. Vriendelijkheid en deskundigheid zijn denk ik de beste woorden om dit bezoek te omschrijven. Het pak wordt gepast en uiteraard wordt ik voorzien van ter zake doende opmerkingen met betrekking tot “de fit” van het pak. Vandaag. 13-08-2021 heb ik het veteranentenue opgehaald. Uiteraard nadat ik het heb gepast en nadat er uitleg is gegeven over de bijzondere details van dit veteranen tenue. Ook nu ontbreekt het kopje koffie niet. Beide keren dat ik in de zaak ben heb ik het genoegen even met Rick te kunnen spreken. Zijn gedrevenheid voor wat betreft dit tenue kent geen grezen.
Een aanrader voor elke veteraan.
Groet,
John Spekman