4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitstekend91%
Goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Aanmeten Veteranentenue

5,0 rating
2 april 2020

Als eerste gaat mijn dank uit naar degenen die dit mogelijk hebben gemaakt. Ik ben persoonlijk langs geweest in de winkel van Rick Moorman. Heel vriendelijk ontvangst en prima service. Er werd uitgebreid de tijd genomen, absoluut geen haastwerk. Chapeau!

Mooi pak

5,0 rating
1 april 2020

Aanmeten etc ging top. Sneller geleverd dan verwacht ondanks de Corona perikelen. Declareren bij Defensie is nog even een dingetje. Dat duurt wel even……….

Alle reden om hun aan te bevelen.

5,0 rating
30 maart 2020

Onlangs een veteranenkostuum laten aanmeten en deze werd, vanwege de corona-maatregelen, op mijn verzoek keurig verpakt thuisbezorgd. Het is een schitterend gemaakt pak, was wel spannend omdat je niet weet hoe de keuze’s voor kleur en binnenvoering zullen uitvallen. Over de maatvoering kan ik kort zijn, 100 punten. De betrokkenen medewerker van Moorman, Jaap dW, heeft het aanmeten geweldig gedaan. Alle reden om hun aan te bevelen.
Nogmaals nog mijn dank voor de bezorgservice.
Met vriendelijke groet
Richard Rhemrev
LKol der Infanterie b.d.

Met dank aan Chef Kabinet C-KMar en Soraya Weereld voor de medewerking!

5,0 rating
29 maart 2020

Geweldige service van de Firma Rick Moorman en zoon! Toppers!

Service m.b.t. veteranentenue

5,0 rating
19 maart 2020

Vanwege het coronavirus kon vandaag de passessie voor het veteranentenue in Darp niet door gaan. Fantastisch dat het kledingbedrijf die dit verzorgd dan de service bied om bij je langs te komen. Om 09.00 uur netjes op de stoep, keurige uitleg en vriendelijke maatneming. Om 09.40 uur was de medewerker van de Firma Rick Moorman al weer onderweg naar de volgende klant. Super dat de KMar aan dit veteranentenue zo snel en bereidwillig medewerking verleent.