Om het prikken van gaatjes in je veteranenpak voor het aanbrengen van medailles te voorkomen kun je gebruik maken van de “Medaillehouder Veteraan”. Deze is verkrijgbaar in de webshop van World of Veterans. Mooi stevige kwaliteit om te dragen maar ook om te tonen.

Medialle_houder_Veteraan_6M_veteranentenue_front

Mocht je het budget niet voor hebben, dan geven we je een mogelijkheid een Houder te maken, zoals hieronder is uitgelegd.
Zie beschrijving met foto’s hieronder.

De maten van de houder zijn afhankelijk van het aantal medailles. Bij een groter aantal medailles kan voor een T-vorm worden gekozen. Vooral de dieptemaat van de houder is erg belangrijk zodat het geheel op de bodem van de borstzak gedragen wordt en niet op de rand van de borstzak.

Daarmee wordt voorkomen dat het geheel voorover gaat hangen. De houder kan van stevig karton of hout worden gemaakt, maar dun perspex of plexiglas is beter aangezien dit materiaal bestand is tegen water. Zorg er voor dat er geen scherpe randen zijn, anders beschadig je alsnog je veteranenpak.

Hou er rekening mee dat een platte houder zichtbaar kan zijn met de randen als je deze in je borstzak steek. Ligt aan je lichaamsvorm, 😉