Mijn dank aan alle vrouwelijke veteranen die zich hebben aangemeld voor de aankomende fotoshoot.

Ik heb een verzoek ingediend bij een commandant van een militair terrein om op dat terrein de fotoshoot te laten plaatsvinden. In afwachting van zijn antwoord zoek ik naar een alternatieve lokatie mocht het niet door gaan op het betreffende militair terrein.

De fotoshoot gaat sowieso door!

Wanneer, dat is afhankelijk van bovengenoemde punten. Zodra dit bekend is, zal ik de vrouwelijke veteranen uitnodigen voor de fotoshoot. 

Tot nu toe zal Renate van De Inktpot  de eerste shoot fotograferen. Zij is geen veteraan maar wil mij helpen totdat een vrouwelijke veteraan zich aanmeldt als fotograaf. Ook ben ik nog op zoek naar een visagiste, dus ben je een vrouwelijke veteraan en visagiste (of ken je iemand die dit is) meld je dan aan

Nogmaals bedankt,
Soraya van Weereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *