Veterans for Animals

%%tb-image-alt-text%%

Binnenkort komen hier de producten van Veterans for Animals.

Welkom bij Veterans for Animals

Ons Doel

Wij willen met onze veteranenpower een positieve bijdrage leveren aan het dierenwelzijn. Dit kan zijn het verbeteren van opvanglocaties, het opknappen van verblijven of bijvoorbeeld met een team bijdragen aan het opruimen van zwerfvuil in een natuurgebied. Klussen die normaal niet uitgevoerd kunnen worden door gebrek aan mankracht of de daarvoor benodigde financiële middelen.

Visie, missie en ambitie
Onze visie, de bedoeling van de stichting Veterans for Animals is om het leven van dieren en veteranen een stukje beter te maken. Door onze inzet hopen wij de leefomstandigheden in en de mogelijkheden voor dierenwelzijnsorganisaties te vergroten. Daarnaast richten wij middels onze projecten ons ook op het verbeteren van het welzijn van veteranen door ze bij ons een nieuwe missie te geven.

Onze missie, samen met veteranen en hun partners gratis hulp hands-on hulp bieden aan dierenwelzijnsorganisaties welke vaak kampen met te kort aan vrijwilligers. Deze hulp zal zowel projectmatig als structureel gegeven worden afhankelijk van de wensen, hulp zal altijd in natura plaatsvinden.